Hair by Kashmere

13131376_10154026918182209_299912504183085254_oVi er stolte av å presentere at vi nå kan tilby eksklusive hairextensions fra Hair by Kashmere!

Hair by Kashmere bruker tape on/off-systemet og kommer nå i tre varianter:

* Standard – Vårt ordinære feste.
* Sensitive – Har mindre fester enn Standard, men god limkvalitet gjør at holdbarheten er like god. Mindre fester betyr mindre belastning på håret, mindre synlige fester og en mer naturlig look.
* Sensitive+ – Utviklet for den kresne kunden og/eller kunder med tynt hår. Her er festene enda mindre enn Sensitive, med en bredde på under 2 cm! Det ulitmate i komfort og look.

Med Hair by Kashmere leverer vi det ultimate i hårkvalitet, kun REMY. Håret klippes, pakkes og sendes til fabrikken hvor det etterbehandles og klargjøres uten å blandes med annet hår. Det betyr at håret kommer fra samme kilde, med alle hårstrå liggende i samme retning. I andre kvaliteter kan man ha hår fra opp mot 40-50 kilder. Alt hår fra Hair by Kashmere leveres i denne ekstreme kvaliteten. Hair By Kashmere jobber for “fair trade” og leverer kun ekte REMY hair. Alt hår kan spores direkte til selger. Det må aldri forveksles med billige produkter som er NON REMY der man ikke har noen garanti for hvor håret kommer fra.

Hair by Kashmere er et unikt høykvalitetsmerke som er tilgjengelig eksklusivt i utvalgte frisørsalonger. Mange krav skal tilfredsstilles for å oppnå forhandlerstatus, for å sikre at håret settes på av Norges mest erfarne extensionspesialister. Glam AS har over 9 års erfaring med tape-extensions og er stolte av at vi er valgt ut som eneste salong i Tromsø som oppfyller disse kravene og kan tilby extensions fra Hair by Kashmere. Med nytt hår kommer også nye farger, for eksempel den lekre balayage-fargen du kan se på bildet til høyre. Det kommer også flere varianter i balayage fremover.

Vår juniorfrisør Tina skal nå starte med å sette på extensions og i den forbindelse trenger hun 2 modeller til full forlengelse, og 1 modell for fylde/volum (halv forlengelse) til en ekstra god pris. Om dette er noe for deg kom gjerne innom oss for en prat. Vi nås på tlf 776 33 620 i åpningstiden. Ellers svarer vi på meldinger på facebooksiden vår facebook.com/glamfrisor eller på mail: firmapost@glamfrisor.no