Vi er så heldige og har nå fått inn Hårologi sine produkter i vår…

Vi er så heldige og har nå fått inn Hårologi sine produkter i vår salong.

HÅROLOGIKONSEPTET:

Hårologi betyr læren om håret.
Med kunnskap har vi muligheten til å påvirke håret og hudens naturlige funksjoner. Et sunt hår er et vakkert hår. De fleste av Hårologi sine pleiende produkter virker i dybden, der hårstråets livsviktige struktur (cortex) finnes. Samtidig oppnås en velbalansert hodebunn uten negativ påvirkning på håret. Det sentrale i Hårologi-konseptet er det holistiske og individuelle synet på mennesker. Denne innsikt belyser forholdet mellom hår, hud og næring. Det er derfor kombinasjonen av kosttilskudd og individuelt tilpassende produkter er essensielt i vår streben etter et vakkert hår.

PRODUKTENE:

Produktene balanserer den indre strukturen i håret, lukker skjellaget og regulerer hodebunnen. Våre kosttilskudd er naturlige og blir lett tatt opp av kroppen, de gir en rask effekt som er synlig på hår, hud eller negler.
Produktene kan tilpasses individuelt med utvalgte eksotiske ekstrakter eller konsentrert serum som gir den effekten som DU behøver. Dette er en eksklusiv service som bare en hårolog kan gjøre.

HÅROLOGEN:

Ditt hår er unikt. Faktisk like unikt som et fingeravtrykk.
Hårologen har tatt en spesialutdannelse som gir kunnskap for å kunne behandle deg og ditt hår som den unike personen du er. Hårologen kan gjøre en vurdering av din hodebunn og ta en hårtest. Dette gir deg som kunde en unik mulighet til å få profesjonelle råd og individuell behandling.

Begge våre frisører er Hårologer!

Du kan lese mer om Hårologi her: http://www.harologi.se/