Vi søker frisør og lærling! Nytt år og nye muligheter? Vil du jobbe i…

Vi søker frisør og lærling!

Nytt år og nye muligheter? Vil du jobbe i en rolig og moderne salong i Tromsø sentrum?

Vi er på jakt etter deg med stor arbeidsvilje og pågangsmot. Som får frem det beste i sine kunder og kollegaer. I vår salong er det rolig atmosfære og god stemning. Våre frisører har høyt belegg, men sjelden mer enn fire kunder per dag. Vi har kunder som ønsker større behandlinger, gjerne med farge og extensions. Her blir det aldri herreklipp på samlebånd.

Glad, positiv, kreativ og utadvendt er ord som beskriver deg vi søker. Erfaring med tape-extensions og farger fra Wella er et pluss. Etablert kundegruppe i Tromsø er et stort pluss.

Lønn og startdato etter avtale.

Om oss:
Glam er en moderne salong med dyktige frisører som har lang erfaring og kan tilby god service i en rolig atmosfære. Hos oss kan du slappe ordentlig av i nye frisørstoler og vasker med deilig ryggmassasje.

Vi gjør det meste innen frisørfaget som klipp, farge, striping, hodebunnsmassasje, oppsett, hårforlengelse, vipper, brynbehandling med mer. Vi har spesialisert oss på hairextension med tape on/off systemet og kan tilby hår fra flere leverandører og i flere prisklasser.

Vi har frisører som er utdannede hårologer med en bredere kunnskap på hår og hodebunnsproblemer og kan tilby produkter fra Hårologi som skreddersyes til ditt hår.

Høres dette ut som en match for deg vil vi svært gjerne høre fra deg!
Du treffer oss på 776 33 620, firmapost@glamfrisor.no, på våre Facebooksider eller i Grønnegata 32.